tisdag, juni 24, 2008

Förresten...

... kan hundar vara "fotogeniska"?? Det brukar ju heta att det är det som "gör" en mänsklig supermodell - att han/hon verkligen "gör sig på bild" eller "hånglar med kameran"...

Jag har nämligen noterat att jag tenderar att ta mer "söta" bilder på Otto än på Hampus??!! Det är nog dags att försöka ha en liten fotosession i helgen och fördela gracerna lite mer jämt!

Passade på att plåt lite i trädgården, apropå foto. De där billiga rosbuskarna jag köpte i höstas, börjar ta sig. På bilden "Crown Princess Margareta". Ljusförhållandena var inte de bästa och dessutom blåste det - vår kamera behöver onekligen "uppgraderas" för bilder i rörelse är den liiite för "klen" till.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst kan hundar vara mer eller mindre "fotogeniqua" (eller hur man nu ska stava det) svensk-fransk-engelska hopkoksordet. Det vet jag som för jobbets vägnar arrangerat fotningar med både egna och andras hundar... Det är inte alltid det blir bra, trots proffsfotograf och proffskamera. Karlsson t ex kan iofs bli ganska bra under ovanstående förutsättningar, men att arrangera bilder med honom för att ta själv, det blir inte bra. Han blir jättetjurig och gör sitt bästa för att se ut som ... gud vet vad? Att "hångla" med kameran är dock det sista han tänker på.