söndag, juni 15, 2008

Det är ju som förgjort?!

Nä, jag har inte gått och dragit nåt gammalt över mig och ännu mindre "firat" efter fredagens tävling. I stort sett gick det rätt "hyfsat" (med mina mått mätt) men den där rutan...

Det blev ju varken regn eller sol så jag fick ju glatt ställa upp...

Här är i alla fall resultatet, för den som är nyfiken:
Platsliggning - 10. (Hunden bredvid hade tydligen varit ganska orolig, någon av dem gnällde - troligen den. Så mycket så det hördes där vi stod gömda...)
Fritt följ - 6,5 - släpar. (Ja inte var vi värda mycket mer, men han har gått sämre. Mycket sämre.)
Läggande - 8,5 - framföring (Själva läggandet var det tydligen inte så mycket att klaga på då...)
Inkallande med ställande - 5 - m-långt (Jag var faktiskt förvånad över att det blev betyg, med tanke på hur långt det rann iväg innan han väl stannade. Typ 3 dk...)
Sändande med ställande (rutan) - 0 - går ej till rutan (Jag trodde faktiskt att NU, NU gör han det - för han sprang verkligen RAKT mot rutan. Ända till 30 cm från linjen, då det blev en tvärsväng till vänster och förbi??)
Apportering - 7 - tempo ut, lov, avslut (Var väl ungefär vad det var värt, men jag är glad att momentet "fungerade" eftersom vi hade startnr 6... På vägen ut fick H för sig att kolla in en kvist - men när han väl kom på att han skulle ha apporten var det ett BRA gripande. Liten tempoväxling in också)
Fritt hopp över hinder - 8 - dk sitt (det var en liten vit prick vid sidan av hindret som H tyckte såg spännande ut, hellre ett DK än att han gått tillbaka...)
Fjärrdirigering - 7 - dk ligg, segt o sent (dkt var nog vid lämningen egentligen, H började spana åt andra hålls så jag harklade mig "lite"... jag är återigen glad att det faktiskt fungerade - utan dk på första sättandet!)
Helhetsintryck - 8 - mer kontakt med fö (jaja... men som sagt, vi har gjort sämre insatser)

Totalt blev det 130 poäng. En 10:a på rutan hade räckt till precis 160 poäng alltså... ;-)

I övrigt har helgen gått åt till bygge, städning (konstant städning nu), hundpromenader och annat. Idag fick faktiskt både H och O varsitt kort personspår. O tyckte nog det var löjligt med ett spår som bara legat 45-50 minuter, väldigt fladdrigt på spåret. Men som en målsökande missil till apporten! H var mer spårnoga men som vanligt slarvig med apporten...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag säger som jag brukar; om inte OM hade varit... ;-)