onsdag, juni 11, 2008

Skavsår?!

Jag brukar ju försöka undvika att bli allt för personlig i den här bloggen, men nu har det hänt en sak som... ja, en varning utfärdas till mina kvinnliga läsare!

För en tid sedan köpte jag en ny BH, en sån modell med avtagbara axelband - och därför även såna "silikonkanter" så att den ska sitta uppe. Igår hade jag denna BH på mig hela dagen. Lite obehagligt tyckte jag att det kändes, men det var först nu på morgonen jag upptäckte: Skavsår! Jag har fått skavsår av de förb-ade silikonmojerna! BH-n är nu förpassad till det runda arkivet... Nu finns det säkert en och annan förståsigpåare som kommer att hävda att jag måste ha valt fel storlek etc, men den satt bra i övrigt! Och SÅ varmt var det ju inte igår.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Värre saker har jag läst i bloggar. :D

Unknown sa...

De är luriga de där, sitter de för löst åker de av och för hårt gör ont. Testa med axelbanden på och ett snäpp lösare? När skaven läkt förstås!

Bibbi sa...

mialena; axelbanden VAR på och jag tror att det var på "lösaste" snäppet... Men OK, den är räddad så får jag prova igen... Nån dag när jag bara behöver ha den ett par timmar!