fredag, juni 20, 2008

Glad midsommar!

Jaha - då har vi typiskt midsommarväder då... Regnskurar. Jag var lite överentusiastisk på förmiddagen och hängde ut lite tvätt. Den får jag nog ta in och köra en ny centrifugering på och sen hänga den inomhus. Torktumlaren är nu tagen ur drift nämligen - utblåset genom väggen är nu igensatt = innervägg mellan blivande badrummet och köket. Så nu blir det torkställning i vardagsrummet som gäller framöver, om det inte går att hänga ute.

Vi har inga stora planer för denna supersvenska superhelg. Vi jobbar på här hemma istället... Vi har rensat lite i den sk "skrubben" dvs lilla rummet på övervåningen. Utan större ansträning fick vi ihop en sopsäck med diverse "inte-bra-att-ha-längre". B har börjat rensa bland en massa gamla tidningar också - jag tror han är inne på sin andra papperskasse som ska bäras till återvinning nu. En kasse med pappkartonger blev det också, sånt som har sparats med tanke på ev. garanti - t.ex. modem... Men nu får det vara nog.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men nån liten sillbit hinner du väl med? ;-)

Bibbi sa...

Nu är jag ju ingen stor sillfantast, så vi brukar köpa på oss en del alternativ - som rökt lax. Det var huvudrätten igår. Idag (!) blir det lite olika sillar och resterna av laxen. :-)