onsdag, augusti 01, 2007

Effektivitet?!

Märkligt så effektiva vi kan vara här hemma när vi sätter den sidan till... Eller kan verkligen 10 minuters förändring av tågtiderna påverka livet så himla mycket?!

Eftersom B har kommit på att även han behöver motionera lite så skickade jag idag ett SMS och föreslog att jag kunde gå med hundarna om han ville cykla. Behövs inte, var svaret, "jag hinner både och". Jaha - men JAG behöver ju också röra på mig...?!

När jag kom hem så var han alltså ute med hundarna redan men kom hem ganska kort stund efter mig - då var jag i full färd med att ladda tvättmaskinen. B försvann sedan iväg på sin cykel (iförd nyinköpt cykelhjälm, lite grann får jag väl erkänna att jag pustade ut nu när han ÄNTLIGEN skaffat hjälm...), jag drog fram dammsugaren och tog ett "akutvarv" här hemma. Därefter fick hundarna en extra promenad - inte jättelång men fullt tillräcklig för att jag ska känna att även jag har fått röra mig lite i alla fall... och Hampus o Otto var ju inte ledsna för detta precis!
När B kom hem kastade han sig av cykeln och startade gräsklipparen... medan han stod i duschen fixade jag till lite mat - och sorterade ytterligare en av mina pappershögar.

Kvällens "happening" på TV gick på TV4 (Poirot) och då kan man effektivt använda reklampauserna till att diska och ladda om tvättmaskinen...

Det enda vi inte har gjort ikväll är väl att bedriva någon form av hundträning. Men man kan ju inte hinna allt - imorgon är det träningskväll på BK igen så då tar vi tag i den biten!

Inga kommentarer: