fredag, augusti 24, 2007

Kan sniglar surfa??

Den minnesgode läsaren kommer ihåg en filosofisk fundering kring huruvida sniglar egentligen räknas som djur - borde det inte krävas att det måste vara två individer för att kunna föröka sig? (Se även Hs blogg från hennes besök här i somras)

Jag har den senaste tiden börjat undra om sniglar kan surfa, och läsa bloggar?? Detta då jag den senaste tiden har stött på sniglar som... ja, verkar göra fler sniglar, i par, så att säga... Nu har jag inget förbarmande för det utan tvärtom, de dör förhoppningsvis lite lyckligare än de andra kräken. Ikväll var det dock lite svårjagat, gräset börjar bli i behov av klippning...

Apropå mitt förra inlägg om protokollsfobi, kanske bäst att förtydliga lite - jag vet att jag har kollegor som läser här... Jag har alltså egentligen inget emot synpunkter, det är ju en nödvändighet för att vi ska kunna spegla vad som hände på mötena (ibland tycker jag det går nästan lite för lätt att få protokoll godkända i föreningslivet), det är de där seeena synpunkterna som får mig att dunka huvudet i bordet, nästintill bokstavligt.

Träningen igår kväll gick väl "så där". Det känns som att den stora nöten just nu är - fortfarande - rutan och apporteringen. Apporteringen trodde jag att vi kommit framåt med men nu strular det igen. Urk. Ibland funderar jag på om man skulle sadla om och ge sig på något annat istället. Ansluta sig till "skyltmaffian" t.ex. Ja, rallylydnaden alltså. Men nej, där går nog gränsen för mig. Jag har full respekt för de som tycker att detta är en fantastiskt rolig hundsport men för min del går nog gränsen där... Då övergår jag hellre till agility igen. Det drar ihop sig till KM i agility på BK så vi får väl se vad jag o Hampe kan åstadkomma där.

Imorgon kväll bär det iväg till Stockholm för Tjejmilen på söndag. B och jyckarna hejjar på matte "från hemmaplan". Troligen blir det ingen rapport här förrän någon gång framåt måndag, men det lär säkert finnas en sökbar resultatlista på www.tjejmilen.se någon gång på söndag kväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du hinner läsa detta innan du åker; LYCKA TILL!

Om du ser det först när du kommer hem så hoppas jag att det gick bra och att du uppnådde ditt mål.

Bibbi sa...

Jag hann se det innan jag åkte - tack!!