torsdag, augusti 23, 2007

Protokollsfobi??

I mitt jobb ingår bl.a. att skriva protokoll/minnesanteckningar från diverse olika möten i projektet. Jag börjar nu utveckla vad jag misstänker kan sluta i en svårartad protokollsfobi. Det är nämligen väldigt sällan som jag får igenom det jag har skrivit utan att det är en miljon synpunkter (OK nu tog jag i) från både "vårt" håll och "motståndarlaget". OCH när den miljonen har inkommit, så är det alltid "någon" som kommer med sina sista grejor när alltihop är utskrivet och ligger på bordet för underskrift. URK! Detta börjar nu även smitta av sig på mitt privata skrivande av dylika ting, har jag märkt. Har svårare än någonsin tidigare att få ur mig styrelseprotokoll och liknande i föreningssvängen.

Idag kom dessutom min närmaste chef och bad mig att "lägga upp en trädstruktur för systemspecifikationerna". Då fick jag en mindre brytning. "När var du inne på Projektplatsen senast... det FINNS en struktur där!!". Ja, det fick han ju erkänna att det var ett tag sen sist. Ibland undrar jag varför jag ska administrera och lägga upp strukturer på våra gemensamma lagringsytor, när alla i projektet ändå lika förb-at lägger upp sina egna strukturer på sina egna datorer!?! Snacka om att det emellanåt känns som att jag jobbar... till ingen nytta alls!!??

Så, nog gnällt. Fast ibland är det nog rätt bra att lyfta upp såna här frågor... Om nu ingen av projektmedlemmarna tittar på www.projektplatsen.se och de dokument vi har där - varför har vi dem där...?

Av lite olika skäl så tog jag ut flex på förmiddagen idag och passade på att springa sista "lätta" passet före söndagens Tjejmil. Det gick väl hyfsat men lite oroande var att nu börjar även jag känna lite tendenser i benen. Sympationt med H som har bekymmer med benhinnorna?! Nää, det vill vi inte veta av!

Ikväll är det dags för träning igen, det är ju torsdag.

Inga kommentarer: