lördag, augusti 18, 2007

Internet (eller möjligen de som skriver...) är märkligt

Idag gjorde jag en liten runda vid det stora köpcentrumet. Var bl.a. på jakt efter myggnät till sovrumsfönstret, cd-skivor (tomma), plastband och klädnypor - med hål i. De två sistnämnda artiklarna för att göra flera spårsnitslar. Plastband var inte så svårt, det hade Panduro. Klädnypor, eller tvättklämmor om man så vill, med hål i var betydligt svårare. Efter visst funderande har jag nu gjort lite research på nätet efter klädnypor. Att leta efter dylika på Google gav onekligen en del intressanta - eller kanske snarare märkliga - träffar. Nu kollade jag inte närmare på alla sidor, men bara "sammanfattningen" eller utdraget ur texten, man får upp på Google var tillräcklig för att jag skulle inse att det finns folk därute som använder dylika tingestar till saker jag aldrig skulle ha kommit på ens i min vildaste fantasi!!

Till slut fick jag napp. Välsorterade hundbutiker säljer färdiga snitslar (vilket jag ju inte behöver nu då) och även "lösa" klämmor. MED hål.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vad kan man göra med klädnyporna nu då? Nåt obscent förstås?

Bibbi sa...

Jepp. Man kan tydligen göra en massa obscena saker med klädnypor, som det verkar. Jag forskade som sagt inte vidare i ämnet.