söndag, augusti 12, 2007

Internet är fantastiskt

Jag har en "träningsdagbok" på www.jogg.se för min löpträning. Som på de flesta sajter finns där ett forum, möjlighet att skicka personliga meddelanden till andra medlemmar osv. För en tid sedan ramlade det in ett meddelande från en fd klasskompis från gymnasiet - som snappat upp mitt namn... så går det när man inte heter "Karin Andersson", typ... I fredags var det min tur att snubbla över ett bekant namn (från hundvärlden) - skickade snabbt ett litet meddelande och jo, ser man på, det var "rätt" person. Med samma mål som jag - nämligen tjejmilen! Vore ju onekligen häftigt om vi snubblar in i målfållan samtidigt, eller nåt...

Idag har hundarna fått varsitt blodspår. Jag hör till de som är helt övertygad om att det inte är något problem att köra både blodspår och personspår, hundarna kan hålla isär detta. Inte minst då vi kör olika utrustning och normalt sett olika förare. Idag envisades dock B med att jag skulle hålla i snöret på min egen hund. Som vanligt så är själva spårarbetet inget större problem (och nu snackar vi spår som legat i 5-6 timmar, inga futtiga appellspår på 40 minuter...), möjligen med undantag av en vinkel där Hampe fick ringa rätt mycket innan han kom rätt igen. Men så är det ju det där med föremål - i det här fallet klöven... Jodå, han visar tydligt att "här ligger det något" men ta i den, nej fy f-n... Otto å andra sidan, spårade både ypperligt och bar stolt sin klöv tillbaka till bilen. Uj så praktiskt det är att ha någon annan som tar ner snitslarna! Hur ska jag lyckas lura ut B på vanliga skogsspår?! ;-)

Utöver detta har vi förståss hunnit med en massa annat också. Puh... helgerna är alldeles för korta!

Jag har ju utlovat lite bilder från trädgården - hibiscusen blommar och det är hur mycket knoppar som helst på den så jag hoppas vi får lite lagom med sol och värme framöver. Det kommer, det kommer... måste bara få ordning på storlekarna! Nästa söndag får det dock gärna vara lite lagom svalt - då är det meningen att jag och H ska tävla lydnad igen. Och samma sak söndan efter det. Då är det ju dags för Tjejmilen!

1 kommentar:

Unknown sa...

Nämen, finns det gamla humanister på jogg.se?! Vad trevligt :)