fredag, september 12, 2008

Personligt rekord?

Jag vet inte men det känns som det är personligt rekord i blogginlägg på en dag på gång här...!?

Nåja, det är ju fredag så jag gick hem lite tidigare än vanligt (flextid är bra) och har hunnit med att ta den vanliga efter-jobbet-prommisen med hundarna. Husse stack till skogs i stort sett direkt när han kom hem. Råbockarna leder vid det här laget med minst 10-0... Den här gången fick t.o.m. Otto stanna hemma. Skulle det behövas en eftersökshund så får jag slänga in honom - och mig själv - i bilen och köra iväg.

Efter promenaden gick jag bort till fotbollsplanen och ställde ut mina koner. Där var inte gräset klippt på länge... Normalt sett brukar jag inte vilja träna dagen före en tävling, men eftersom det blev lite konstigt igår ville jag köra lite ruta åtminstone. Och jodå. Det funkade. Men jag hade inte väntat mig nåt annat på träning. Nu VET jag ju i o f s att han kan på tävling också så imorgon gäller det att visualisera rätt saker! Körde igenom alla momenten utom hoppet (pga brist på hinder).

Otto fick vara med också. Lite linförighet och lydnadsklass 1-apportering (gripande av apport). Fortsätter köra metallapport och det var även den Hampe fick hämta.

Det här att träna 2 hundar "samtidigt" har ju sina sidor. Otto ligger snällt och väntar på sin tur. Hampus blir vansinnig när matte kör med en annan hund... En period var han hopplös på klubben om jag hade kurs - gaphals. Det har dock bättrat sig. Eftersom han inte fick köra mer efter lillebror, så hoppas jag att konkurrensen om matte sitter kvar lite till imorgon.

Jag har även hunnit träna mig själv dvs springa en runda. Det gick väl inte i något rasande tempo men det var inte meningen heller. Nu under hösten gäller det väl mest att hålla igång och behålla "vanan" att springa. Efter nyår blir det lite mer fokuserad träning igen - nästa mål är Göteborgsvarvet i maj 09. Springa en halvmara, jag måste ha slagit mig?! Jag som avskydde konditionsträningen när jag höll på med kanot...

Resten av kvällen ska nu ägnas åt studier. Kanske en liten stund framför tvn också. Och när husse kommer hem får det väl bli någon form av sen matbit. Det blir så konstiga vanor när bockjakten pågår. Det ska bli skönt när det blir dags för "riktig" jakt i oktober...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur gick det idag då? :)